Adidas Tights

Adidas Tights

Her finder du vores udvalg af farvede og sorte tights fra Adidas. Disse er blandt andet kendt fra en række af professionelle atleter, som igennem mange år er blevet set med netop disse produkter. Med udviklingen af de nyeste trends og samarbejder formår Adidas at leverer en række af nye produkter med ca. 6 måneder mellemrum, hvor der både kommer nye produkter til kategorien for Fitness, Crossfit og løbetights fra Adidas.

Antallet af Adidas tights som du finder i denne kategori vil udvikle sig MEGET over de næste 3 måneder, hvor vi håber at kunne tilføje mindst 20 nye produkter til både mænd og damer. Der er stor fokus på at udvikle netop vores udvalg af disse tights, da et brand som Adidas selvfølgelig skal have langt mere plads på et site som vores. Vi håndplukker i fremtiden hvert enkelt produkt som tilføjes til shoppen, så du vil se de absolut bedste og nyeste produkter.

Adidas har fået fat i trenden omkring tights igen, efter at de i starten af 2000 leverede en række af mindre spændende produkter, så ser vi rigtig mange nye og lækre produkter fra det tyske sportsfirma endnu engang. Deres produkter henvender sig primært til løberen eller fitness folk, men kan bruges til alle former for aktiviteter hvor tights kan være en fordel.

Ingen varer for denne leverandør.