Nela giver dig hendes top 3 tights

On: Monday, November 9, 2015 Kommentar: 0 Set: 3261

Nela er pigen med 92.000 følgere på Instagram samt vinder af NC og DM 2015 i Bodyfitness, her giver hun dig hendes top 3 yndlings tights.

Mit navn er Nela og jeg holder til i Vejle. Jeg er EHFA certificeret personlig træner og er Certificeret kostvejleder, Jeg har siden jeg kan huske været aktiv i form af at jeg har gået til diverse sport: håndbold, fodbold, m.m. Men da holdsport aldrig rigtigt har været mig og jeg altid har været lidt af en enespænder faldt jeg for styrketræning og egen kropsbyggeri. For mig er styrketræning en en mands sport hvor du selv er herre over resultatet og det er netop det der tiltrækker mig ved denne form for træning. De sidste tre år har det fyldt en stor del af mit liv, særligt det sidste 1½ år tid da jeg traf valget om, at stille op og trænede med henblik på det. Jeg stillede op i Bodyfitness i år 2015 og vandt guld til New Comers og de Danske Mesterskaber. Det var en kæmpe oplevelse. Jeg ved endnu ikke hvad det næste mål skal være. Men foreløbigt er det lagt på hylden til fordel for, at hjælpe mine klienter med at nå deres mål. Du kan se til og høre mere om mig, min kost og træning på:

Instagram: Fit_by_Nela

Facebook: Fit By NelaKomfort, pasform og design er 3 punkter jeg vægter højt når det kommer til træningstøj. 

1. Komfort: det skal  være behageligt, at have på. Styrketræning kræver i nogle tilfælde udfordrende måde, at udføre en given øvelse på (fx. squat, dødløft, m.m). Der er det alfa og omega for mig, at føle mig behagelig til mode i det tøj jeg har på under min træning.

2. Pasform: i forlængelse af konformt er pasformen på tøjet yderst vigtigt. Hvordan beklædningen sidder og passer omkring kroppen mens jeg har det på. 

3. Design: Da jeg træner stort set dagligt er jeg ofte iført træningstøj. Vi kan jo allesammen godt lide at se fine ud en gang imellem - og derfor går jeg også op i at det jeg har på under træning også ser lækkert ud. Piger, vi kender det jo: Får vi bagdelen ned i et par lækre tights  eller får vi købt en flot top så er vi oftest endnu mere klar på, at give den en ekstra skalle til træningen ;).

Forneden vil jeg give mit bud på top 3 tights som jeg er ekstra glad for udfra ovenstående kriterier fra en skala på 1-10. Hvor 10 er topkarakter:3: Stretch Feather

- Komfort: 7: Stretch modellen er behaglig at have på. Materialet er blødt og lidt tykkere end andre tights. De er derfor de bulletproof at træne bagdelen i da de med garanti ikke er gennemsigtige.   - Pasform: 7: Du kan godt regne med at Stretch sidder rigtigt på trods af, at de er One Size. Materialet er nemlig, som mærket så fint tilkendegiver "stretch" altså elastisk så de passer stortset alle krops-størrelser.  - Design: 10: Jeg elsker alle designs indenfor Stretch. Det der karakteriser dette mærke er der farverige udvalg og forskellige mønstret motiver. I Danmark er vi så vant til, at se de klassiske og til tider kedelige farver i sports butikkerne: sort, grå, og mere sort. Stretch har et kæmpe farveudvalg og fede motiver på klæderne. Så hvis du ligesom mig er glad for farver og mønstre så er Stretch helt sikkert også noget for dig.2: Skins A200 Black Logo Kompressions tights

- Pasform: 9: Materialet mærkes super let og luftigt at have på. Produktet er lavet af et stærkt og svedtransporterene materiale, de kan dertil med fordel bruges til løb og styrketræning. 

- Design: 6: Fedt design. Dog vil jeg anbefale at være iført en sportstop som dækker dele af bagdelen - da materialet på denne model er så dejlig luftigt, at de desværre godt kan blive en anelse gennemsigtige især hvis de sidder tæt og til (som jeg godt kan lide, at mine tights generalt gør)Så piger, vi kender alle sammen udtrykket "The little black dress" (den klassiske sorte kjole som enhver kvinde bør have i skabet og som aldrig går af mode). 2XU Mid Rise modellen er her ækvivalenten til den klassiske sorte kjole. Tights alle vi kvinder bør! 

- komfort: 10: Super behagelige at have på - intet at sætte fingeren på her. 

- pasform: 10: Perfekt pasform. De sidder ligesom de skal. Ligefra rundt om taljen til bagdelen til anklerne. Produktet er slidstærkt, meget luftigt og let uden at være det mindste gennemsigtige. Jeg har været specielt glad for dem under mine HIT løb på løbebånd.  - designet: "Less is more" - designet er klassisk, enkelt og går aldrig af mode. Som pointeret foroven: Tights enhver kvinde bør eje!

Kommentar

Skriv en kommentar