Tine Grønnemark giver dig hendes top 3 tights

On: Tuesday, November 3, 2015 Kommentar: 0 Set: 4251

Tine Grønnemark, vinder af Bikini 2015 til både NC, DM og Nordisk giver dig her hendes personlige top 3 liste over de bedste tights.

Mit navn er Tine Grønnemark. Jeg er 24 år og bor i Århus, hvor jeg til daglig læser til sygeplejerske og arbejder med autistiske børn. Derudover blogger jeg på www.tinegronnemark.dk om mit liv som fitness entusiast og ligeledes på Instagram, @tinegronnemark. Det sidste halve år har mit liv drejet sig om fitnesskonkurrencen, bikini fitness, hvor jeg har vundet guld til NewComers i september, guld til Danmarksmesterskaberne i oktober og sidst guld til Nordisk Mesterskaberne. Meget af min hverdag foregår iført træningstøj, hvorfor det er essentielt for mig, at det har en god pasform, er af kvalitet og selvfølgelig præsentabelt.  

 

Top 3 over de bedste tights, en kort begrundelse og hvorfor jeg mener de er gode. 

Cooltights er for mig, min yndlings onlineshop og førstevalg, når det handler om at shoppe træningstøj. Der er et bredt udvalg, hurtig levering, gode rabatter og fantastisk service. Nedenfor ser du min nuværende top 3 over de bedste tights, jeg selv bruger: 

Jeg har for nylig investeret i disse UA tights som de første fra dette mærke, og jeg er positiv overrasket. Kvaliteten er fantastisk, især her til vinter, da de er lidt tykkere i stoffet og derfor gode i kulden. Derudover sidder de godt – særligt på grund af den elastikkant, der er i buksekanten foroven. Og til sidst er de FEDE! Normalt er jeg lidt farveforskrækket og har næsten altid sorte tights på, men disse tights gør det godt med kombinationen af grå og den lyserøde logotekst på benet.

Skins har altid været en af mine favoritter indenfor kompressionstights og det første kompressionstights jeg investerede i i tidernes morgen. Jeg kan godt lide det enkle look med de små detaljer, hvad enten det er deres logo eller en farve, de har inkorporeret i deres tights.

1. 2XU Mid Rise Kompressions Tights

Min all-time-favourite tights! Kompressionstights fra 2XU har vundet 1 pladsen og jeg er ret overbevist om, at det ikke kommer til at ændre sig. Jeg købte mine første 2XU tights hos Cooltights og min samling har sidenhen vokset sig til 3-4 par. De er uden sammenligning den bedste tights, hvad angår pasform idet den er midrise og uden snøre i buksekanten. Derudover mister ikke sin kompressionsevne, uanset hvor meget du bruger dem og så er jeg fan af (igen) den enkle stil, hvor man som køber igen har et hav af muligheder, hvad angår detaljer, farve og stil.

 

Her har du min top 3 over de bedste tights, jeg bruger under træning og generelt i min hverdag. Jeg vil anbefale alle at investere lidt ekstra i et eller to par gode og kvalitetssikre tights, som kan bidrage til, at du får mest mulig ud af din træning og samtidig får dig til at føle sig godt tilpas.  

 

Til sidst vil jeg give min varmeste anbefalinger til Cooltights – de har hjerte og sjæl med, som er tydeligt at mærke, når man handler hos dem, idet de sætter dig som forbruger højest. Tilmed har de støttet mig under alle mine konkurrencer – og hvem ved, måske der er endnu en konkurrence i sigte? ;) Hold øje med Cooltights.

Kommentar

Skriv en kommentar