Tights | Se Herre og Dame trænings tights på Cooltights.dk - Cooltights.dk

Kunder har også set

Tights

Tights og atter tights, vi er helt tossede med netop disse produkter. Rent faktisk var det også den eneste produktkategori som var præsenteret fra starten på Cooltights. Det var et bevidst valg at sætte ind lige præcis omkring tights, da det nok er det vigtigste træningsredskab vi gør brug af beklædnings mæssigt. Ligeledes kendte vi ikke til andre specialbutikker inden for dette område, som også tilbyder lidt mere specielle produkter og mærker du ikke finder i din lokale sportsbutik. Tag et kig hos Overgaards Anlægsfirma

Vores udvalg af tights tæller både de meget eksklusive og kendte mærker som 2XUSkins og Under Armour, men vi har også introduceret vores kunder i både Danmark, Sverige, Norge, Finland samt Island for nye mærker som Sub Sports, Stretch og STRYDA. Vi mener det er vigtigt at kunne præsenterer begge disse kategorier, og der vil i fremtiden blive tilføjet endnu flere nye samt kendte mærker til sortimentet.

Der er stor forskel på tights, og mange forskellige under kategorier inden for dette. Den mest åbenlyse er længden på ens tights, hvor der både er tights med fuld længde, 7/8, 3/4, half tights og korte tights. Men herudover er der også et hav af forskellige typer tights, løbetights, kompressions tights eller korte tights.

Generelt set kan kompressionstøj have en præstationsfremmende effekt - der er der i hvert fald flere studier, der viser. Tøjet, man bruger til træning, er i mindre grad en spørgsmål om at se moderne ud, selvom træningstøj, som f.eks. tights, er præget af tidens mode, er der altså mere tale om, at det skal kunne fungere som et træningsredskab.

Men hvad er kompressionstøj, og hvad kan det egentlig gøre for dig?

Kompressionstøj giver din krop mulighed for at restituere hurtigere, og i visse tilfælde endda yde mere. Samtidig med det, kan kompressionstøj give dig bedre stabilitet og balance i nogle typer af øvelser.

Der sker det, at kompressionstøj hæver hudens temperatur og, hvilket giver en fordel i forhold til opvarmning, hvor mange desværre springer over, hvor gærdet er lavest - især i forhold til styrketræning. Nyt indlæg.

Som nævnt er der en fordel, når det kommer til restitutionen og kompressionstøj kan være med til at forebygge muskelømhed grundet presset, der er med til at øge blodgennemstrømningen i kroppens væv.

3 gode argumenter for at bruge kompressionstøj, herunder tights. Så hvad venter du på? Tag et kig gennem vores udvalg og lad os sammen finde det, der passer lige til dig!

Vi sidder klar til at hjælpe!

Vi er altid klar til at hjælpe dig på vej med dine nye tights. Vi har selv afprøvet ALLE vores mærker som du finder her på webshoppen, og vi står selv for kundeservice delen. Vi har ligeledes alle vores produkter sammen med vores kontor, så har du et specifikt spørgsmål, er vores varer blot et par skridt væk fra personen du snakker med. 

Seneste indlæg