Sub Sports RX Tights Herre, Stealth

449 DKK

Størrelse: S

På lager - levering 1-2 hverdage

Sub Sports RX herre tights, har en fantastisk pasform, en helt sort model, med sorte sygninger, og et fedt orange logo som kontrast.

S: 50-70 kg. | M: 70-85 kg. | L: 85-95 kg.

Xl: 95-110 kg. | XXL:110-> kg.

(20 % Lycra)

Sub Sports RX tights

Kan kun købes hos Cooltights.dk i Danmark!

Ved disse Sub Sports tights hjælper det avancerede sved transporterende stof, med at holde dig tør, ved at transportere sved væk fra din hud, og til overfladen af produktet, hvor det kan fordampe. Det hjælper med at regulere din kropstemperatur, mens compressionsdelen hjælper på din blodcirkulation, hvilket er essentiel for at dine muskler kan arbejde optimalt.

Se alle vores Sub Sports tights

Sub Sports RX tights modellen, er top varianten fra Engelske Sub Sports, den har tilføjet yderligere detaljer omkring knæet, samt ekstra sygninger ved skridtet for at gøre pasformen endnu bedre. Dette produkt er klart blandt de bedre på markedet, og der er fuld value for money. Skal man op i produkter med en endnu bedre kvalitet end Sub Sports tights, som 2XU tights & Skins tights er prisen også langt højere, så dette produkt er klart et af de fedeste produkter til prisen. Man finder på samme tid også kun et lige så spændende udvalg af farver ved de danske By Moxy tights.

MærkeSub Sports
FarveSort
KønMand

Kunder, der købte denne vare, købte også