Bedste feriemål for sportsfans

On: Wednesday, March 20, 2019 Kommentar: 0 Set: 728

Hvis du er træt af at spille casino online, og har brug for mere action i din hverdag, så tjek disse feriemål ud. Nøjes ikke med at bette på dit yndlingshold eller din favoritsport hjemme i stuen, men tag i stedet på en oplevelsesrig sportsrejse. Hvis du er helt tosset med sport, så findes der nemlig et væld af feriemål, hvor du enten kan være aktiv eller opleve nogle af verdens største sportsbegivenheder.

Australien

Australien byder på en del sportsbegivenheder i 2019, som er oplagte for sportsfans, da der er noget for enhver smag. Melbourne er hvert år værtsby for Australian Open, som falder i januar. Så hvis du er fan af tennis og træt af det kolde vejr i Danmark, så er Australien et oplagt sted for dig.

Australiens Formula One byder alle motorsportsfans velkommen til et actionfyldt event, og er perfekt til dig med benzin i blodet.

Fra land til vand. Australien holder også deres årlige Festival of Sails, der kombinerer sejlsport med fed musik og det lækreste mad i Melbourne.

Hvis du er fan af rugby, så kan du opleve Australiens NRL liga, der begynder i februar. Det er både en fed sportsbegivenhed, men også en god både, at få en bedre indsigt i den australske kultur.

Los Angeles, USA

LA er forbindes med Hollywood stjerner og glamour, men i 2019 sparker de dørene op for sportens verden. Byen begynder så småt at bevæge sig tættere på sport, især på grund af flere sportsstjerners tilflytning til LA, som eksempelvis LeBron James og Zlatan Ibrahimovics.

Hvis du er fan af Amerikansk fodbold, så er LA den oplagte feriedestination for dig. Rams og Chargers er to af de bedste hold i NFL denne sæson, som du kan opleve helt tæt på.

Aktiv ferie

Aktiv ferie er noget flere og flere danskere begynder at prioritere, i takt med at der generelt kommer mere fokus på sundhed i hverdagen. Der findes flere former for aktiv ferie, der imødekommer din seriøsitet omkring motion og træning. Hvis du er vild med styrke- og konditionstræning, så er steder som Club La Santa eller Playitas, der ligger på to kanariske øer, lige noget for dig.

Der findes selvfølgelig flere former for aktiv ferie, og der er uden tvivl noget for enhver smag. Hvis du er fan af golf, så findes der et væld af aktive sportsferier, der fokuserer på din favoritsport. Disse golfferier kombinerer golf med det bedste fra dase-ferier. Tenerife, Thailand, Mallorca og Portugal er blot nogle af de destinationer, der tilbyder fede golfferier.

Dyk ned under havets overflade på en aktiv dykkerferie. Tag dykkerkursus med vennerne, alene eller med hele familien i Mexico, Maldiverne, Thailand og mange andre destinationer og oplev livet under vand. Dykkerrejser er en anderledes form for aktiv ferie, der helt sikkert er et hit hos de fleste.

Der er så mange anderledes ting, man kan lave på en aktiv ferie, og det behøver ikke nødvendigvis at indeholde hård træning og konditions løb.

Kommentar

Skriv en kommentar