Gode 5 aktiviteter til hviledagen

On: Monday, May 25, 2020 Kommentar: 0 Set: 3009

Du kender det godt. Du har været ude at træne flere dage i træk, og nu skriger arme, ben og resten af kroppen på hvile.

Du kender det godt. Du har været ude at træne flere dage i træk, og nu skriger arme, ben og resten af kroppen på hvile. Men hvad skal du give dig til, når nu ikke fitnesscenteret, træningsbanen eller landevejen kalder?

Her får du 5 forslag til underholdende aktiviteter, som du kan lave på din hviledag. God fornøjelse!

Se en film eller serie

Når dagen står på afslapning, er det oplagt at smide stængerne op i sofaen, logge ind på Netflix eller HBO og finde et par gode film frem. Du kan også overveje, om du i stedet skal dedikere hele dagen til en god, gammeldags videomaraton. Eller måske finde en spændende serie med masser af sæsoner og afsnit, så underholdningen også er sikret de næste mange hviledage? Streamingtjenesterne er et oplagt sted at starte, når du skal slappe af efter nogle hårde dage med træning.

Spil roulette eller blackjack

En af de mange fordele ved at træne er, at du får pulsen op og adrenalinen til at stige. Savner du et adrenalinkick på din hviledag, kan det sagtens klares uden, at du behøver at røre dig ud af flækken! I stedet kan du spille roulette eller blackjack på nettet. Når først kuglen og kortene er i bevægelse, kan du hurtigt mærke, hvordan adrenalinen suser rundt i kroppen – helt uden fysiske anstrengelser.

Læs en god bog

Leder du efter en anden form for spænding, kan du i stedet læse en god bog. Her åbner der sig en verden af muligheder, og du kan læse om alt fra løbe- og styrketræning til fodbold, håndbold og alverdens øvrige træningsaktiviteter.

Eller hvad med at fjerne tankerne fra træningen og i stedet læse en god krimi? Her i Danmark er vi notorisk kendte for at elske krimier, og der er masser af gode, danske krimier at vælge imellem. Find en rigtig ”page turner” og mærk, hvordan timerne pludseligt flyver afsted på din hviledag!

Lyt til en lydbog eller podcast

Nogle elsker at læse - andre gør ikke. Men det betyder ikke, at du ikke kan nyde en god bog! Der findes masser af gode lydbøger og podcasts, og forskellige tjenester som Bookmate, Mofibo og andre lignende platforme byder på hundredtusindvis af lydbøger.

Derudover er der efterhånden også kommet mange spændende podcasts frem herhjemme; både indenfor fagspecifikke emner, men også indenfor andre genrer. Er du til krimier, kan vi f.eks. varmt anbefale podcasten Kvinden med den tunge kuffert fra Third Eye. Når først podcasten er i gang, er det dog ikke sikkert, at du kan slappe helt af – den er uhyggeligt god!

Løs en sudoku

Når kroppen trænger til hvile, er det et oplagt alternativ med lidt hjernegymnastik i stedet. Her er der mange muligheder såsom krydsord og quizspil – og sudokuer! Sudoku er både underholdende og udfordrende på samme tid, og så er det muligt at finde sudokuer i forskellig sværhedsgrad. Du vælger altså selv, om du vil løbe igennem en af de helt nemme sudokuer på nogle få minutter, eller gå i krig med en af de svære, der varer det meste af dagen. Du kan både løse sudokuer i må sudokuhæfter, eller alternativt finde gratis sudokuer online, så der er masser af muligheder for at komme i gang med sudoku.

Kommentar

Skriv en kommentar