Helle Søndergård fortæller om tights og beachvolley

On: Thursday, June 22, 2017 Kommentar: 0 Set: 1433

Helle Søndergård (th. på billedet), landsholdsspiller i beachvolleyball igennem de sidste 4 år, fortæller dig her om beachvolley og tager hul på spørgsmålet, om man kan have tights på i for lang tid af gangen?

”Kan man have de her tights på for længe?  

Hej! Jeg hedder Helle Søndergård og jeg har været end del af det danske beachvolley landshold de seneste 4 år. Jeg er bosiddende i Odense, men lever ”mit andet liv”  i København da min beachvolleymakker bor i hovedstaden. Det giver en hel del rejsetid, for ikke at tale om de mange rejsedage vi har i forbindelse med turneringer i udlandet.  

At spille beachvolleyball på højeste niveau kræver en masse af min krop hver dag. Sporten kræver en god fysik, da det er ekstremt hårdt at bevæge sig i sand, og man må være både hurtig, udholdende og stærk. Hver uge har jeg adskillige træningspas i både styrketræningslokalet, men også mange boldtræninger i sandkassen, hvilket kræver en frisk krop og 100 % udnyttelse af kroppens kapacitet hver gang jeg træner. Jeg leder altid efter måder at optimere på ift. søvn, kost, træning og restitution, og her er mine kompressions tights med til lige at give dét ekstra.

 

Faktisk så bruger jeg mine kompressions tights både dag og nat, hvorfor mit største problem er at få vaskemaskinen til at følge med eller at dresse et par tights op, så jeg kan tage dem på, når jeg handler i Netto… Forleden diskuterede jeg med min beachvolleymakker om man kan have kompressions-tights på FOR længe af gangen? Vi har i hvert fald testet en hel del timer i træk, uden at have lidt skade ;)  

 

Min yndlingstights er modellen SKINS A400 Gold. De har bare den perfekte pasform! De strammer på de helt rigtige steder, og når jeg har dem på, så har jeg følelsen af at kunne hoppe ekstra højt og løbe endnu hurtigere. Kald mig bare skør, men det passer! Omkring knæene er der noget anderledes, lidt mere elastisk stof, som gør dem perfekte at være aktiv i. De er uden snøre og så sidder de godt omkring hofte og talje, uden at lave ekstra unødvendige buler… :) Jeg bruger dem faktisk også til at sove i inden turnering, da det hjælper mig til at restituere hurtigere. Hver procent ekstra tæller som elite atlet – og de ekstra procenter får jeg fra de bedste kompressions tights jeg kender!  

Kommentar

Skriv en kommentar