Vælg de rigtige tights til træning

On: Sunday, August 29, 2021 Kommentar: 0 Set: 530

Det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas i det tøj, man har på til træning. Især sportstights er enhver kvindes uundværlige følgesvend. Men hvilke skal man vælge? Det kommer an på, hvilken sportsgren man dyrker. Man kan starte med at overveje, om de er til løb, fitness eller yoga? Der er også en række andre parametre, som man bør kigge på.

Slut med ubehagelige tights, der strammer eller falder ned

Der er ingen, der gider at have ukomfortable bukser på, der strammer, klistrer eller falder ned, når man træner. Men det kan være lidt at en jungle at finde nogle tights, der lever op til forventningerne, og bliver hvor de skal. Det handler om at finde et mærke og en pasform, som man kan bevæge sig i. Med EYDA tights får man god kvalitet for pengene, og det er et kendt dansk mærke, som mange kvinder elsker og holder af. For mange er de blevet en essentiel del af træningsgaderoben. EYDA tights er behagelige at have på, giver støtte til kroppen og sikrer masser af bevægelsesfrihed. Det gør det nemmere og sjovere at være aktiv, uanset om det er, når man dyrker hård Crossfit eller går en tur i skoven. Faktisk er disse træningstights så flotte, funktionelle og behagelige, at man nemt kan have dem på hverdag, eller bruge dem som et lækkert fritidsoutfit.

Kvinder er forskellige, og man skal have tights, der passer

Alle kvinder er forskellige og har forskellige kroppe. Derfor skal man gå efter et par EYDA tights, der passer til netop den kropstype, man har. Man kan vælge mellem lavtaljede, højtaljede, med elastik i taljen, med lommer, med syninger, mv. Der skal især være fokus på to ting: Hvad skal de bruges til, og hvilken kropstype skal bruge dem. Hvis de skal bruges til løb eller andre eksplosive sportsgrene, vil det være en god idé med en justerbar elastik i taljen. Det vil det ligeledes være, hvis man har brede hofter. En høj talje vil være med til at sikre, at tightsene bliver hvor de skal, selv hvis man hopper og springer rundt. En anden vigtig faktor er, at man har squatsikre tights på. For mange er det afgørende, at man ikke viser hele fitnesscenteret, hvilke trusser man har på. EYDA tights er 100 % squatsikre, så man kan fokusere på ens workout, frem for at skulle bekymre sig om gennemsigtigheden af de bukser, man har på.

 

 

Kommentar

Skriv en kommentar