Vælg den rette påklædning og giv et godt indtryk på første date

On: Thursday, October 10, 2019 Kommentar: 0 Set: 865

Når man skal på date med en flirt, som man måske har taget sig mod til at invitere ud, så er der stor spænding i luften og masser af sommerfugle i maven. 

Når man skal på date med en flirt, som man måske har taget sig mod til at invitere ud, så er der stor spænding i luften og masser af sommerfugle i maven. Den første date er altid en nervepirrende fornøjelse for begge parter, og selvom man har prøvet det flere gange, er det stadig en meget unik oplevelse. Dette gælder særligt, fordi de første 7 sekunder er altafgørende for datens senere udfald. Det er nemlig nøjagtig så lang tid, vi mennesker er om at vurdere hinanden, og derfor drejer det sig om at påklædningen og håret sidder lige i skabet på den første date.

Du skal føle dig godt tilpas i tøjet

Når man gerne vil imponere modparten på første date, så vælger man mange gange at tage noget pænt tøj på, som man meget sjældent ellers ville gå i. Denne iver er naturligvis fuldt ud forståelig, men hvis man ikke føler sig godt tilpas i det tøj, man har på, så er det også noget, modparten vil lægge mærke til med det samme. Det handler altid om at være sig selv i alt, hvad man gør, og derfor bør man også vælge påklædning, der ikke blot signalerer fed stil, men som du også føler dig godt tilpas i. Når man føler sig godt tilpas bliver stemningen også mere løssluppen, og man føler sig mere frigjort til at konversere det bedste, man har lært. Der er med andre ord ingen grund til at pynte alt for meget på virkeligheden - det kan blot føre til skuffelser senere hen.

Det gode indtryk ligger i de små detaljer

Hvis man har en del tøj, som både er pænt, og som man føler sig godt tilpas i, så handler det om at vælge sit favoritsæt ud og have helt styr på de små detaljer. Det kan f.eks. være, at man lige skal stryge den lille fold, der er meget tydelig på skjorten eller sørge for at have neutrale sokker på, der ikke tager opmærksomheden væk fra det stilrigtige tøj. I det hele taget er det værd at bruge lidt ekstra tid foran spejlet for at sikre, at outfittet sidder lige i skabet - det er med til at skabe et ordentligt førsteindtryk, som man kan være stolt af.

Lad være med at snyde på vægten på datingsiderne

Normalt har man en del til fælles, når man vælger at tage på date sammen, og her kan det være en fordel at sikre sig, at modparten synes, man generelt har god stil på forhånd. Dette gælder særligt, når man mødes på de forskellige online datingsider, hvor man kun har et par billeder at gå ud fra. De gode datingprofiler på de bedste datingsider er fyldt med flotte - men ærlige - billeder af én iført det tøj, man normalt føler sig tilpas i, og netop derfor bør man ikke ændre på sin stil, når man går på den første date. Vælg derfor altid nogle billeder til datingsiderne, hvor du har komfortabelt og lækkert tøj på - så er forventningerne ofte afstemt, inden man går på den første date.

Kommentar

Skriv en kommentar