2XU Kompressions Tights Dame, Sort/Grøn

1 199 DKK

På lager - levering 1-2 hverdage

2XU dame Ice Green kompressions tights, er et af de helt nye farvevalg som er kommet frem fra 2XU. Disse tights giver dig den optimale støtte til dine muskler, som mindsker risikoen for skader og forstrækninger. Deres skrædersyet pasform gør at de altid vil side perfekt på dig.

Størrelses anvisninger findes som det sidste billede ved produktet.

2XU tights er resultatet af meget forskning og undersøgelser omkring kompressions effekten. Dette mærke er førende indenfor udviklingen af produkter som fremmer din præstation. Med et par 2XU tights er du beskyttet mod solens stråler, da alle deres tights har +50 i UV beskyttelse.

 

Kompressions materialet fra disse tights giver din ben øget energi, da blodcirkulationen er markant øget, så derved kommer der også mere ilt til dine ben. Dette er opnået igennem bruget af PWX materialet som er fremstillet i samarbejde med sportsinstituttet og atleter fra hele verden.

 

2XU kompressions tights til damer, har også vundet alle de test de har deltaget i, i Danmark som løbetights. Du finder altså ikke et bedre produkt, hvis du er en person som er yderst aktiv.

 

For at sikre dine ben den bedste temperatur, så er disse kompressions tights selvfølgelig svedtransporterende, på den måde "koger" dine ben ikke over selvom de bruges om sommeren, men om vinteren hjælper de dig også med at holde på varmen.

 

2XU tights har en helt fantastisk pasform, udfra det meget specifikke skema finder du din størrelser, og du er derfor altid sikker på at dine 2xu tights til kvinder vil sidde ordentlig både i længden og om livet.

Mærke2XU
FarveSort
KønKvinde

Kunder, der købte denne vare, købte også