Under Armour Sonic 1/2 Tights Herre, Grå

299 DKK

Størrelse: S

På lager - levering 1-2 hverdage

Under Armour Sonic kompressions shorts, er et rigtig lækkert og godt prissat produkt. Du får et par helt simple kompressions shorts i klassisk sort, men med den røde kant til at bryde. Er super velegnet til alle former for sport, hvor du ønsker ekstra støtte omkring toppen af dine lår.

S: 28-29" | M: 30-32" | L: 34-36"

Xl: 38-40" | XXL 42-44"

Under Armour HeatGear

 

Dette er de perfekte tights til ALLE former for indendørs aktivitet.

Under Armour HeatGear/Zonic er lavet som det perfekte produkt til fitness/crossfit eller alle andre former for indendørs/sommer aktiviteter.

Materialet er svedtransporterende og temperatur regulerende. Det føles utrolig let og behageligt at være aktiv i.

Der er brugt flatlock syninger overalt på produktet, således at du ikke bliver generet af disse.

Disse produkter indeholder 16% spandex, og sidder derfor tæt til på dine ben og giver en kompressions mæssig støtte til dine muskler.

 

Vores ærlige mening!

Her ved Cooltights.dk er det svært at have noget imod lige præcis dette produkt, det er propfyldt med lækre logoer og detaljer overalt på dem, og så til en pris som ganske få kan konkurrer med. 

En af de usædvanlige ting ved Zonic er at du kan få et produktet lavet af et top kvalitets materiale, men stadigvæk også har mulighed for at vælge imellem et hav af forskellige designs. I denne pris leje ofrer man ofte endten kvalitet eller design, men her får man simpelthen det bedste fra begge!

MærkeUnder Armour
FarveGrå
KønMand

Kunder, der købte denne vare, købte også