Stretch Flagito Tights Dame, Grå

499 DKK

Størrelse: One Size

På lager - levering 1-2 hverdage

Endnu et fantastisk Stretch design. Samme materiale og pasform som er kendetegnet ved alle andre Stretch produkter. Skulle man ikke være tilfreds med pasform eller størrelse, er der gratis retur på alle disse produkter.

Stretch Tights

ONE SIZE | FIT ALL

Stretch Tights

One Size Produkt

Disse tights er et såkaldt One Size produkt, hvilket betyder at der kun fremstilles et produkt for hvert design, og ikke en række af forskellige størrelser. Dog klarer Stretch tights sig ekstremt godt, da de er fremstillet af et yderst stærkt materiale, som har en fantastisk egenskab til at strække sig.
Personer der normalt gør brug af XS-S-M-L bør passe produktet nydeligt. 
Vi har selv testet produktet på høje kvinder over 70 kg. og hvor produktet sad fantastisk, gav en god støtte til musklerne og helt uden at blive gennemsigtige (også i squat-stilling)!

 

GRATIS RETUR

Da produktet er af typen "One Size", vil der selvfølgelig være personer som ikke passer produktet efter deres ønske. Derfor medfølger der, til alle Stretch ordre, en gratis returpose som allerede har påsat returseddel med adresse og informationer. Du skal blot kontakte kundeservice via kontakt@Cooltights.dk eller igennem vores Facebook side, hvor du så vil få udleveret den 9 cifrede portokode som skal skrives på sedlen før den kan smides i en almindelig rød postdanmark postkasse, enkelt og HELT GRATIS. 

Følg vores Retur Guide lige her!

MærkeStretch
FarveFarver
KønKvinde

Kunder, der købte denne vare, købte også