Skins A200 Vinter Tights Herre, Sort

899 DKK

Størrelse: XS

På lager - levering 1-2 hverdage

Skins a200 vintertights til herre. Disse tights vil få dig sikkert igennem kulden, ligemeget hvilken temperatur vi skulle få. Skins leverer et par ægte kompressions vintertights, således at du udover at holde dine ben dejligt varme, også får den nødvendige støtte til dine muskler på de lange løbeture.
Vælg din størrelse udfra den guide som er på det sidste billede ved produktet.

Hvem bruger Skins?

Skins er et af de mest brugte produkter på markedet, indenfor en meget bred række af sportsgrene. Som man kan se på billedet herover, er der stort set ikke den sportsgren, som Skins ikke er blevet brugt med succes til. Skins er dog klart mest kendte vores deres eminente tights, som er af den bedste kvalitet på markedet og så stadigvæk til en rimelig pris.

 

Skins kompressions vintertights

Vintertights er ofte en lidt kedelig sag, da det forbindes med nogle tunge, og måske lidt for tykke og dårligt siddende tights. Som måske hænger omkring knæ og skridt, og heller ikke slutter ordentlig til ved anklen. Ofte er der også en meget malplaceret lynløs, som på ingen måde gør dig noget godt.

Men alt dette har Skins vintertights gjort op med. Dette er nemlig kompressions vintertights, du er derfor sikret at disse tights sidder ordentlig til, på hele længden af dine ben. Du får et par dejlige lette vintertights, men som stadigvæk holder alt kulden væk fra dine ben, ligemeget hvilken temperatur du måtte løbe ind i, vil disse tights holde dine ben varme, uden brug af andre former for ben bekledning.

MærkeSkins
FarveSort
KønMand

Kunder, der købte denne vare, købte også