Produktliste nach Lieferanten Nike Tights

Nike Tights

Her finder du alle vores Nike tights til kvinder og mænd. Alle disse produkter er kendt fra både tv og alle de professionelle atleter i hele verden, som gør brug af netop disse tights fra Nike som er af den bedste kvalitet til en overkommelig pris. Nike leverer et bredt udvalg af både sorte og farvede tights fra mange af deres forskellige serier som er lavet mod præcis din sport.

Nike er et stort og anerkendt amerikansk brand inden for alle former for sportstøj. De har igennem stort set hele deres periode produceret tights som kan bruges til både løb, træning, fitness og meget mere. Du finder ligeledes også tights i farver og mønstre her, som du ikke ser ved andre mærker, da Nike altid arbejder på at forny deres design elementer.

Nike produkterne vil fylde mere og mere i vores shop, eftersom det er et rigtig stærkt brand med mange gode produkter. Vi vil løbende lancerer nye produkter i takt med nye kollektioner fra dette brand, og planen er at vi skal have mindst 20-30 tights fra Nike til både mænd og damer i løbet af efteråret 2017, så der er mange spændende ting i vente.

349 DKK
Nike Pro Indy Freeze Sports BH i sort/hvidt design. Utrolig smart design som både kan ses fra front og ryg. Produktet kan både bruges med og uden den medfølgende pude, da denne nemt kan fjernes fra indersidden af produktet også. Der ydes god støtte til din krop under træning. 
349 DKK
Auf Lager
349 DKK
Super smart Nike Pro Indy Freeze Sports BH i et pink og sort design. Denne sports bh kan bruges både med og uden den medfølgende pude, som let kan fjernes fra indersiden af produktet. Produktet yder god støtte og gør derfor din træning så behageligt som muligt.
349 DKK
Auf Lager
349 DKK
Nike Indy Freeze Sports BH i laguna blå. Super smart design både fra front og ryg. Produktet kan bruges både med og uden den medfølgende pude, da disse kan tages ud fra indersiden af produktet. Giver dig god støtte og derfor en behagelig træning.
349 DKK
Auf Lager
299 DKK
Nike Pro Victory kompressions sports bh i hvid. produktet yder medium support, og er fremstillet af Nike´s dri fit materiale. Dette er både svedtransporterende samt åndbar, og du får derfor en behagelig træning.
299 DKK
Auf Lager
249 DKK
Nike Pro Classic Hvid Sports BH. Lækker og simpel sports bh som vi alle kender den. Fremstillet af dri fit materiale fra Nike. Dette er både et åndbart og svedtransporterende materiale, som gør du kan have en behagelig træning.
249 DKK
Auf Lager
249 DKK
Nike Pro Classic Sports BH i pink, fremstillet af dri fit materiale fra Nike. Dette er både åndbar og svedtransporterende, som holder dig tør under din træning.
249 DKK
Auf Lager
249 DKK
Nike Pro Classic sports bh er fremstillet med Nike´s dri fit materiale, som både er svedtransporterende samt åndbar. Som hjælper med at holde din krop tør under træning. Der er desuden ekstra komfort foran.
249 DKK
Auf Lager
799 DKK
Et par af de allerbedste Nike Reflektive Tech herre tights, ideele til løbetræning. Dette er hvad vi kender Nike for, et par rigtig gode løbetights, med plads til dine nøgler eller andet i den funktionelle lomme. For at finde den korrekte størrelse, brug da størrelsesguiden på sidste billede.
799 DKK
Auf Lager
Zeige 1 - 8 von 8 Artikeln

Læs mere om Nike Tights

Nike er verdens største sportsmærke, men det er faktisk også det nyeste af de store mærker på markedet for sportstøj. Det blev nemlig stiftet tilbage i 1964 af Phil Knight og hans træner Bill Bowerman fra Oregan Universitet, men startede egentlig ikke som deres eget sportsmærke, men de solgte i stedet løbesko for Asics rundt i USA til forskellige løbekonkurrencer og møder.

Det var først da vi kom frem til 1971 at de første Nike sko blev lanceret, eftersom at samarbejdet med Asics var ved at dø ud, og de havde gjort klar til lanceringen af deres egne produkter. Nogle af de reklamer og slogans som blev skabt helt tilbage dengang er fortsat nogle af de mest populære i dag, eksempelvis stammer ”Just Do It” helt tilbage fra 1988, og er fortsat at finde på deres produkter i dag.

De har købt og solgt en lang række af firmaer indenfor sportsverdenen eksempelvis har de eget et mærke som Umbro og Starter tilbage omkring 2004, men i dag består Nike kun af 3 brands, Nike, Converse og Hurley.

Nike har i mange år produceret såkaldt baselayer hvor det også er at vi finder deres Nike tights, eller Nike løbetights. Deres mest populære serier er eksempelvis HyperCool eller HyperWarm som har et specielt og anderledes design som er meget unikt for deres produkter.