Produktliste nach Lieferanten Adidas Tights

Adidas Tights

Her finder du vores udvalg af farvede og sorte tights fra Adidas. Disse er blandt andet kendt fra en række af professionelle atleter, som igennem mange år er blevet set med netop disse produkter. Med udviklingen af de nyeste trends og samarbejder formår Adidas at leverer en række af nye produkter med ca. 6 måneder mellemrum, hvor der både kommer nye produkter til kategorien for Fitness, Crossfit og løbetights fra Adidas.

Antallet af Adidas tights som du finder i denne kategori vil udvikle sig MEGET over de næste 3 måneder, hvor vi håber at kunne tilføje mindst 20 nye produkter til både mænd og damer. Der er stor fokus på at udvikle netop vores udvalg af disse tights, da et brand som Adidas selvfølgelig skal have langt mere plads på et site som vores. Vi håndplukker i fremtiden hvert enkelt produkt som tilføjes til shoppen, så du vil se de absolut bedste og nyeste produkter.

Adidas har fået fat i trenden omkring tights igen, efter at de i starten af 2000 leverede en række af mindre spændende produkter, så ser vi rigtig mange nye og lækre produkter fra det tyske sportsfirma endnu engang. Deres produkter henvender sig primært til løberen eller fitness folk, men kan bruges til alle former for aktiviteter hvor tights kan være en fordel.

299 DKK
Adidas Tokyo Printed Leggings/Tights. Et helt unikt og anderledes design fra Adidas, som kan bruges i mange forskellige anledninger. Produktet er super behageligt at have på, og det Tokyo inspireret design er implementeret på en lækker og stilfuld måde. Find din størrelse udfra vores størrelsesguide på sidste billede.
299 DKK
Auf Lager
Zeige 1 - 1 von 1 Artikel

Læs mere om Adidas Tights

Adidas har snart eksisteret i over 100 år, de blev nemlig etableret tilbage i 1924 under navnet ”Gebruder Dassler Shuhfabrik” og som navnet antyder var det altså som skofabrik i starten.

Christoph Wilhelm Dassler arbejdede tilbage i starten på en skofabrik mens hans kone havde et mindre vaskeri, sønnen Adolf Dassler også kaldet for Adi begyndte selv at fremstille sportssko i hans mors vaskeri efter han var kommet hjem fra første verdenskrig.

I 1936 rejste Adi Dassler til den Olympiske by hvor han præsenterede hans nye løbesko med pigge under bunden til den amerikanske sprinter Jesse Owens, som ved hjælp af disse vandt 4 guldmedaljer det år. Herefter blev Adi kontaktet af alle de nationale trænere som nu alle ønskede hans sko, og herefter solgte de 200.000 sko om året frem til 2. verdenskrig.

Omkring 2. verdenskrig kom der splid i forretningen omkring Adidas og et andet kendt sportsmærke Puma blev skabt. Der var mange stridigheder mellem de 2 brødre som drev forretningen, og på et tidspunkt blev Adi Dassler også forhørt af den amerikanske hær under mistanke for at stå i led med Hitler, og grundet stridighederne mente han det var hans bror som havde lavet disse beskyldninger. Så de oprettede hver deres firma på dette tidspunkt, Adi Dassler med Adidas og hans bror Rudolf Dassler med Ruda som senere blev til Puma.

Adidas begyndte i 1967 at producerer løbetøj og det er her at vi for første gang ser Adidas tights. Der bliver lavet en lang række af opkøb fra Adidas som eksempelvis Reebok og Salomon som gjorde at de kunne konkurrer mod deres største rival fra Nike på en række nye områder som eksempelvis ski og vintertøj.

I dag er de blandt andet kendte for deres Adidas Stella McCartney tights, som har eksisteret helt tilbage fra 2004 og fortsat laver nogle af de flotteste og mest specielle tights som kan findes på markedet.