Produktliste nach Lieferanten STRYDA Tights

STRYDA Tights

Australske STRYDA tights er en kæmpe nyhed her ved Cooltights, vi er som de første i Europa klar med disse nye produkter. Deres design og produkt bringer noget helt nyt til markedet for kompressions produkter. Her får man nemlig både et materiale af højeste kvalitet, men også et design der nærmer sig mode.

Disse tights er i særdeleshed gode til sommerbrug, de områder af produktet som har forskellige farver, fungerer nemlig også som ventilerende kanaler for dine muskler, da dette er fremstillet af et andet materiale. Dette gør det muligt også at bruge disse produkter henover sommeren.

849 DKK
Australske STRYDA har udviklet disse helt nye tights. Fremstillet af et lækkert sort kompressions materiale som med garanti ikke er gennemsigtig. Der er lomme bagpå hvor du kan have dine nøgler eller sågar din mobil. De farvede områder giver et helt unikt design, og fungerer i samme omgang som køling af de største og vigtigste muskler.
849 DKK
Auf Lager
849 DKK
STRYDA Crystal Rose 7/8 kompressions tights. STRYDA har udviklet et helt unikt design ved deres nye produkter, hvor de farvede områder giver køling til de vigtigste . Produktet er med garanti ikke gennemsigtig. Der er en indvendig lomme bagerst i produktet, som kan have plads til nøgler eller sågar din mobil.
849 DKK
Auf Lager
849 DKK
Australske STRYDA har udviklet helt nye og fantastiske 7/8 tights. De er lavet af et behageligt kompressions materiale, som med garanti ikke er gennemsigtig. De farvede områder på produktet giver, udover det cool look, også den optimale temperatur for de mest arbejdende muskler.
849 DKK
Auf Lager
849 DKK
STRYDA Picaso Bloom 7/8 dame tights. Udviklet af deres helt nye materialer, og alle de gode STRYDA funktioner. Produktet er 100% ikke gennemsigtig. Fremstillet af et bahageligt kompressions materiale, med kølende elementer fra det farvede område. Der er ligeledes lomme bagpå produktet som kan have din mobil.
849 DKK
Auf Lager
349 DKK
STRYDA logo tank er en åben tank top som kan sættes sammen med dine STRYDA tights. Produktet er lavet med åbne sider og et loose look. Produktet er fremstillet af behageligt bomuld.
349 DKK
Auf Lager
449 DKK
STRYDA Electric Blue kompressions shorts til mænd. Et enestående design med stor funktionalitet. 6 ventilerende områder placeret på de vigtigste områder. Der er indbygget telefonlomme i produktet. Fremstillet af et højtydende kompressions materiale. 100% ikke gennemsigtig.
449 DKK
Auf Lager
399 DKK
STRYDA Crop Top i Pixel Glow. Super flot og funktionel sports bh. Produktet er med indlæg, som dog let kan fjernes hvis dette ønskes.
399 DKK
Auf Lager
399 DKK
Australske STRYDA er klar med helt nye produkter. Denne gang har du mulighed for at vælge disse lækre sports bh´er til dine tights. Sports bh´en har indbygget indlæg med mulighed for at fjerne disse, så du er selv i kontrol over produktet.
399 DKK
Auf Lager
799 DKK
STRYDA kompressions herre tights, perfekte til brug i sommervarmen med deres ventilerende områder ved lår og læg. Perfekte til brug ved løb eller indendørs træning. Produktet er udviklet i Australien og er derfor et stærkt produkt til brug i den danske sommer. Størrelsesguide er ved sidste billede.
799 DKK
Auf Lager
799 DKK
Fantastiske STRYDA tights til sommeren. Produktet er fremstillet i Australien direkte til brug i sommervarmen, de ventilerende områder ved både lår og læg, gør at du kan drage nytte af de lange kompressions tights, men uden at få problemer med varmen. Find størrelsesguide på sidste billede.
799 DKK
Auf Lager
Zeige 1 - 10 von 10 Artikeln