3/4 tights  10 Artikel gefunden

3/4 tights

Er vejret lidt en blanding? Eller ønsker du at vise dine ankler frem, så er 3/4 tights er rigtig godt valg. Disse tights har samme egenskaber som vi kender det fra den lange udgave, og i 9 ud af 10 tilfælde er det faktisk også nøjagtig samme produkt, som blot har fået en anden benlængde. 3/4 tights er rigtig populære blandt kvinder, især omkring forår og efterår, men også til personer som i sommermånederne gerne vil have mere luft, uden at skulle vise sine lår frem. 3/4 tights, kan altså bruges næsten hele året rundt, og findes oftest til en god pris.

479 DKK
Lækre Under Armour 3/4 tights, der går til midt på læggen. Gode tights til løb og træning i sommermånederne. De er lavet af Under Armour HeatGear materiale i mild kompression, hvor du får øget blodgennemstrømning og høj åndbarhed. Stoffet holder huden tør og transporterer sveden væk. Stof: Polyester / Elastane
479 DKK
Auf Lager
849 DKK
Australske STRYDA har udviklet disse helt nye tights. Fremstillet af et lækkert sort kompressions materiale som med garanti ikke er gennemsigtig. Der er lomme bagpå hvor du kan have dine nøgler eller sågar din mobil. De farvede områder giver et helt unikt design, og fungerer i samme omgang som køling af de største og vigtigste muskler.
849 DKK
Auf Lager
849 DKK
STRYDA Crystal Rose 7/8 kompressions tights. STRYDA har udviklet et helt unikt design ved deres nye produkter, hvor de farvede områder giver køling til de vigtigste . Produktet er med garanti ikke gennemsigtig. Der er en indvendig lomme bagerst i produktet, som kan have plads til nøgler eller sågar din mobil.
849 DKK
Auf Lager
849 DKK
Australske STRYDA har udviklet helt nye og fantastiske 7/8 tights. De er lavet af et behageligt kompressions materiale, som med garanti ikke er gennemsigtig. De farvede områder på produktet giver, udover det cool look, også den optimale temperatur for de mest arbejdende muskler.
849 DKK
Auf Lager
849 DKK
STRYDA Picaso Bloom 7/8 dame tights. Udviklet af deres helt nye materialer, og alle de gode STRYDA funktioner. Produktet er 100% ikke gennemsigtig. Fremstillet af et bahageligt kompressions materiale, med kølende elementer fra det farvede område. Der er ligeledes lomme bagpå produktet som kan have din mobil.
849 DKK
Auf Lager
399 DKK
Under Armour HeatGear Alpha Printed Capris til damer i rebel pink farven. Et let og lækkert produkt, fra den bedst sælgende serie hos Under Armour. Alle HeatGear produkterne giver høj kvalitet til en overkommelig pris, og med mulighed for forskellige farver.
399 DKK
Auf Lager
589 DKK
By Moxy OCR tights er et produkt og design som virkelig går efter alle dem som har taget OCR løb til sig. Produktet kommer med en ny og bred kant omkring taljen, som bonus finder du nu også en snøre i livet på dette produkt. Str. på disse produkter er efter almindelig international standard.
589 DKK
Auf Lager
499 DKK
Under Armour Printed Fly By Dame Capri tights. Et simpelt og lækkert produkt af høj kvalitet, både hvad angår design samt materialer. Der er nøgle lomme på bagsidden af produktet, og snøre i livet. Produktets materialer er særdeles god til svedtransport, og selv under lang træning, vil der ikke opstå synlige sved områder på produktet. Find din størrelse...
499 DKK
Auf Lager
494 DKK 549 DKK -10%
Studie Capri er en af de mest populære modeller fra Under Armour. De er af en rigtig god kvalitet, som sikre dig den bedst mulige pasform, som nu engang er det vigtigste ved sit valg af tights. Produktet er en Capri, som også kaldes for 3/4 tights, dog er disse lidt længere end andre produkter i samme kategori. Find din størrelse ud fra guiden på det...
494 DKK 549 DKK -10%
Reduzierter Preis!
Auf Lager
494 DKK 549 DKK -10%
Et af de helt nye Under Armour designs er disse Studio capri tights. De er af en rigtig god kvalitet, som sikre dig den bedst mulige pasform, som nu engang er det vigtigste ved sit valg af tights. Produktet er en Capri, som også kaldes for 3/4 tights, dog er disse lidt længere end andre produkter i samme kategori. Find din størrelse ud fra guiden på det...
494 DKK 549 DKK -10%
Reduzierter Preis!
Auf Lager
Zeige 1 - 10 von 10 Artikeln