T-Shirts  22 Artikel gefunden

T-Shirts

Sammen med et par gode tights hører sig også en ordentlig t-shirt eller top. Vi har rigtig mange lækre t-shirts fra blandt andet Under Armour. Her får man en t-shirt med sporten i fokus, og ikke blot endnu en tung bomulds shirt. Under Armour laver en lang række af tech t-shirts, disse er fremstillet af svedtransporterende materiale, som altid vil hjælpe dig igennem din træning.

pro Seite
249 DKK
Under Armour Tech V-Neck T-Shirt til damer kommer i deres lækre tech-stof der transporterer sveden væk fra huden og holder dig tør, der tørrer hurtigt og er dejligt tynd og let. Med Under Armour logo på brystet. Stof: Polyester
249 DKK
Vorübergehend ausverkauft
Vorübergehend ausverkauft
229 DKK
Under Armour Tank Top i deres velkendte Tech materiale der er utrolig let og hurtigt tørrende. Perfekt tank top til løb eller træning med UA logo på bryst og i nakken. Stof: Polyester
229 DKK
Auf Lager
329 DKK
Langærmet t-shirt fra Under Armour i det lette HeatGear materiale.Blød, let og svedtransporterende t-shirt, der holder huden tør under aktivitet. Stof: Polyester/Elastane Pasform: Fitted
329 DKK
Auf Lager
299 DKK
HeatGear Armour SS er en god kompressions t-shirt fra Under Armour. Du får mild kompression og god pasform. T-shirten har en stram pasform og egner sig godt til inderbeklædning til løbeturen eller som simpel træningstrøje. HeatGear stoffet er svedtransporterende, så huden holdes tør og varm.
299 DKK
Auf Lager
699 DKK
2XU Short-Sleeve Compression Top er en alsidig top, der hjælper med at give en god holdning ved aktiviteter. Toppen sidder stramt for at støtte musklerne, men er designet således at der er ubegrænset bevægefrihed. Perfekt til løb, vægttræning, crossfit eller bare som varmelag under en t-shirt eller tank. Stof: 72% Nylon, 28% Lycra Knitted
699 DKK
Auf Lager
799 DKK
2XU Long-Sleeve Compression Top er en alsidig top, der hjælper med at give en god holdning ved aktiviteter. Toppen sidder stramt for at støtte musklerne, men er designet således at der er ubegrænset bevægefrihed. Perfekt til løb, vægttræning, crossfit eller bare som varmelag under en t-shirt eller tank. Stof: 72% Nylon, 28% Lycra Knitted
799 DKK
Auf Lager
374 DKK 749 DKK -50%
Kompressions t-shirt fra Skins, der holder kroppen varm og fremmer præstationen. Denne t-shirt er meget tætsiddende og hjælper med at opretholde en rank position.
374 DKK 749 DKK -50%
Reduzierter Preis!
Auf Lager
349 DKK
Compression t-shirt fra Under Armour. Compression udgaverne fra UA er altid et godt produkt til den aktive person. Kan bruges til alle former for træning og sport, her i et nyt lys army/camo design.
349 DKK
Auf Lager
399 DKK
Under Armour Combine t-shirt i blå. Combine serien er lavet direkte mod atleter og man finder altid den bedste kvalitet blandt disse produkter. Dette produkt er fremstillet af et behageligt kunststof som giver den bedste håndtering af sved. Hvis du tidligere har prøvet en almindelige Tech udgave fra Under Armour vil du med det samme se og mærke forskellen.
399 DKK
Auf Lager
299 DKK
Under Armour Sort Sportstyle t-shirt til mænd. Sportstyle er et fantastisk produkt fra Under Armour, disse er fremstillet af både bomuld og kunststof som vi kender det fra Under Armour tech serien. Men de ca. 20% bomuld gør at disse føles helt anderledes. Vi mener at denne type t-shirts er blandt de absolut bedste til den aktive person.
299 DKK
Vorübergehend ausverkauft
Vorübergehend ausverkauft
399 DKK
Under Armour Kryo kompressions t-shirt. Specielt materiale som giver din krop den bedst mulige temperatur. Du kan matche den med tights fra samme serie og farver.
399 DKK
Auf Lager
299 DKK
Under Armour sportstyle t-shirt i navy blå med logo. Denne t-shirt fra sportstyle linjen er fremstillet af et mix af bomuld og kunststof, som giver dig verdens nok mest behagelige t-shirt til sport eller hverdag, alle der har prøvet denne type vil ikke tage til takke med andet.
299 DKK
Vorübergehend ausverkauft
Vorübergehend ausverkauft
299 DKK
Under Armour Rocket Red Herre t-shirt. Dette produkt er lavet i det lækre materiale som blander kunststof og bomuld, hvilket giver en super behageligt og blød t-shirt, som stadigvæk kan flytte sved bedre end din almindelige bomulds t-shirt.
299 DKK
Auf Lager
349 DKK
Super lækker og behagelig bomuldstrøje, med lækre detaljer fra DOM (Drop Of Mindfulness).
349 DKK
Auf Lager
399 DKK
Under Armour ColdBlack t-shirts er serien for dig som ønsker en smule mere varme fra din t-shirt. Produktet er stadigvæk i deres svedtransporterende materiale, dog er det et tykkere materiale som på indersidden har tilføjet 12% bomuld for at holde bedre på varmen, og giver en anelse tykkere materiale.
399 DKK
Auf Lager
299 DKK
Under Armour Rosewater tech tee. Super let og behagelig t-shirts, som er perfekt til træning. Det svedtransporterende materiale gør den perfekt til din træning. Den vil føles let og behagelig igennem hele træning, og ikke klistre som en almindelig bomulds t-shirt.
299 DKK
Auf Lager
349 DKK
Under Armour Compression t-shirt i bolt orange. Under Armour kompressions t-shirts giver dig en tætsiddende t-shirt i svedtransporterende materiale.
349 DKK
Auf Lager
299 DKK
Under Armour t-shirt/tee i tech materialet som er super let og svedtransporterende. I en meget feminin og flot pink farve. Stof: Polyester
299 DKK
Auf Lager
299 DKK
Super let og svedtransporterende Dame t-shirt/tee. I farven kaldet Veneer.
299 DKK
Auf Lager
349 DKK
Under Armour Raid SS Tech t-shirt. Endnu et lækkert produkt i den nye farve kaldet Ady. Her er det et af de absolutte top produkter indenfor Under Armour t-shirts, som har gjort brug af denne farve. Materiale: 100% Polyester
349 DKK
Auf Lager
Zeige 1 - 20 von 22 Artikeln