Langærmet  18 Artikel gefunden

Langærmet

Langærmet hoodies, løbetrøjer, compressions t-shirts eller vintertrøjer kan du finde i denne kategori. Der er både produkter til mænd og damer, og fra alle de forskellige mærker. Denne kategori dækker blandt andet over de test vindende produkter fra 2XU, men også over helt nye designs og mærker. 

De fleste af os gør brug af langærmede produkter igennem vores træning hele året rundt. Nogle træner altid i en lækker hoodie som dem vi har fra Under Armour, mens mange af løberne gør brug af vores langærmede kompressions overdele, som både findes til sommer og vinterbrug. 

429 DKK
Under Armour Hoodie I let og blødt materiale der giver en virkelig lækkert komfort. Tech stoffet føles mere naturligt end almindelig polyester, så du får en god komfort med denne hoodie. Stoffet er hurtigt tørrende og formsyet, så den sidder tæt ved kroppen uden at være stram. Tynd hætte og snørre ved begge sider af halsen. Stof: Polyester
429 DKK
Auf Lager
329 DKK
Langærmet t-shirt fra Under Armour i det lette HeatGear materiale.Blød, let og svedtransporterende t-shirt, der holder huden tør under aktivitet. Stof: Polyester/Elastane Pasform: Fitted
329 DKK
Auf Lager
329 DKK
Langærmet t-shirt fra Under Armour i det lette HeatGear materiale.Blødt, let og svedtransporterende t-shirt, der holder huden tør under aktivitet. Stof: Polyester/Elastane Pasform: Fitted
329 DKK
Auf Lager
349 DKK
HeatGear Armour LS er en god kompressions trøje fra Under Armour. Du får mild kompression og god pasform. Denne langærmet t-shirt har en stram pasform og egner sig godt til inderbeklædning til løbeturen eller som simpel træningstrøje. HeatGear stoffet er svedtransporterende, så huden holdes tør og varm.
349 DKK
Auf Lager
599 DKK
Under Armour Tech Terry Hoodie er I tyndt og let materiale, men med en passende varme for en hoodie. Det lette stof giver en behagelig komfort og god ventilation.UA logo på venstre arm og på hætten samt lynlåse i begge sider af trøjen. Stof: Polyester
599 DKK
Auf Lager
379 DKK
Langærmet T-shirt fra Under Armour i deres populære Charged Cotton materiale, som er svedtransporterende og hurtig tørrende.Pasform: FittedStof: Bomuld og polyester
379 DKK
Auf Lager
449 DKK
Let og åndbar hoodie fra Under Armour. En hoodie perfekt som let overtøj til træning, da stoffet er utrolig let og ikke alt for varmt. Hoodien kan bruges både i træningscentret eller som mode trøje, da designet og den åbne hals passer godt i nutidens mode.
449 DKK
Auf Lager
649 DKK
Super lækker nyhed fra Under Armour. En langærmet tætsiddende trøje, der holder dig varm i de kolde stunder. Den er specielt velegnet til udendørsaktiviteter.
649 DKK
Auf Lager
649 DKK
Under Armour Dame Mock i sort. Dette produkt er en del af ColdGear serien og giver dig derfor mere varme til din træning. Selvom den er en del af ColdGear serien, kan den bruges næsten hele året rundt, det eneste tidspunkt som bliver for varmt er de dage hvor vi har solskin og 20+ grader, vi bruger dem selv allerede fra August måned, og den kan holde dig...
649 DKK
Auf Lager
449 DKK
Dejlig tech og svedtransporterende hoodie fra Under Armour. Dette er ikke en hoodie på samme måde som du kender dem. Her er ikke snak om en tung bomuldstrøje. Men en meget let tech trøje. Det betyder at du nemt kan have denne på under hele din træning, og så ser den jo super smart ud.
449 DKK
Auf Lager
599 DKK
Under Armour Triblend Grå Dame Hoodie. Super lækker og blød hoodie til damerne.
599 DKK
Auf Lager
474 DKK 949 DKK -50%
474 DKK 949 DKK -50%
Reduzierter Preis!
Auf Lager
1 199 DKK
2XU herre thermal compression langærmet, produktet som holder dig varm på selv den koldeste vinterdag. Har du et ønske om det absolut bedste produkt til at holde din træning igang over vinteren, så har 2XU vundet massevis af test, her får du et produkt som virker næsten lige så let som dens sommerudgave, men formår altid at holde dig varm.
1 199 DKK
Auf Lager
1 199 DKK
2XU Dame Thermal vintertrøje. Her får du det absolut bedste til din vintertræning. Den langærmede compression trøje fra 2XU til damer. Dette produkt kan holde dig varm igennem selv den koldeste træning, og på samme tid har du fuld bevægelighed og ser hamrende smart ud.
1 199 DKK
Auf Lager
379 DKK
Sub Sports Langærmet Vinter overdel. Helt klassisk og simpelt sort overdel til at klare de kolde vintermåneder. Her får du et produkt som løser opgaven den bliver stillet, nemlig at holde dig varm, prisen kan alle være med på. Produktet er fortsat let og giver dig fuld bevægelighed som sommerudgaven.
379 DKK
Auf Lager
379 DKK
Sub Sports langærmet vinter overdel i royal blå. En frisk farve til de holde måneder, hvor dette lette men isolerende produkt vil sikre dig den optimale kropstemperatur.
379 DKK
Das Produkt ist mit unterschiedlichen Optionen
379 DKK
Sub Sports langærmet vinter overdel. Her er et let produkt som giver du fuld bevægelighed, men holder kulden væk fra din krop. 
379 DKK
Auf Lager
649 DKK
Under Armour Cozy 1/2 Zip i Europa Purple. Et af de fantastiske designs fra fra Under Armour. Her får du en langarmet zip trøje, hvor der er mulighed for at få et par 100% matchende tights også. Dejligt let stof, der giver ventilation til kroppen, så den er super behagelig at træne i.
649 DKK
Auf Lager
Zeige 1 - 18 von 18 Artikeln