Korte Tights  8 Artikel gefunden

Korte Tights

Korte dame tights til indendørs eller aktiv brug om sommeren. For mange personer er korte tights bare det mest komfortable, og dette forstår vi godt. Derfor har vi også en række forskellige korte dame tights, hovedsagligt fra et mærke som Under Armour. Disse er af en lækker kvalitet og kan findes i forskellige længder, hvor 6" og 9" er de mest normale. Når det kommer til de korte dame tights, så er sort altid en vinder, og derfor er det også hovedsagligt den farve vi har, men med forskellige små twist.

349 DKK
Under Armour Shorty shorts i pink. Ny smal kant, samme gode kvalitet.
349 DKK
Auf Lager
349 DKK
Under Armour Dame Shorty shorts i sort. Disse shorts er lavet i Under Armours HeatGear materiale, som holder kroppen varm og transporterer sveden væk. Stof: HeatGear - polyester og elastane
349 DKK
Auf Lager
299 DKK
Drop Of Mindfulness BOW 2 Printed Shorts til damer, i sort/water. Den høje kant giver en dejlig behagelig komfort og stoffet strækker sig til at give den helt rigtige pasform uden at være alt for tight. Stof: 86% polyester, 14% elastan
299 DKK
Auf Lager
149 DKK
Under Armour Pure Stretch Sheer G-Streng. Det perfekte produkt til din træning, du finder intet produkt som er så bløde og tynde at man aldrig vil kunne se din trusse kant igennem dine tights som dette.
149 DKK
Auf Lager
299 DKK
Under Armour Shorty shorts, lækre og simple shorts som gør netop det de skal. Her i en sort udgave, men med et twist af pink.
299 DKK
Das Produkt ist mit unterschiedlichen Optionen
299 DKK
Under Armour Shorty shorts i den klassiske sorte farve. Et produkt som er netop det man ønsker, hverken mere eller mindre. Her er et par super simple og lækre shorts.
299 DKK
Das Produkt ist mit unterschiedlichen Optionen
599 DKK
Skins A200 Transmission Limited Edition Dame Shorts kan kun købes ved Cooltights.dk i samarbejde med Skins Danmark. Et helt fantastisk kvalitets produkt sat sammen med et frisk design og brug af farver. Disse kompressions shorts giver en god støtte og har en kanon pasform. Du finder din str. ved at bruge størrelses guiden på sidste billede.
599 DKK
Auf Lager
299 DKK
Under Armour Authentic, klassiske sorte shorts til damer. Endnu et produkt fra den super populære authentic serie, som på flotteste vis formår at gøre et simpelt produkt til noget eftertragtet. Find størrelsesguide på det sidste af billederne ved produktet.
299 DKK
Auf Lager
Zeige 1 - 8 von 8 Artikeln