Produktliste nach Lieferanten 2XU tights

2XU tights

Du finder alle vores 2XU tights til mænd og kvinder her. Disse trænings / løbetights er lavet i den bedste kvalitet der findes på markedet. Kompressions tights fra 2XU har den bedst mulige pasform og er blandt de bedste kompressions varianter på markedet.

2XU er godt kompressionstøj fra Australien. Her er således tale om et velrenommeret, australsk mærke, der er eksperter i at producere sportstøj i god kvalitet. Disse tights er ganske enkelt perfekte for dig, der træner udendørs både sommer og vinter; det svedtransporterende materiale gør nemlig, at dine ben holdes tørre og i en ordentlig temperatur.

2XU udvikler desuden deres produkter i samarbejde med idrætsudøvere, hvilket er endnu et tegn på, at vi her har at gøre med noget af det ypperste inden for træningstøj. I og med, at 2XU også er kompressions tights øges blodcirkulationen i dine ben, hvilket styrker din præstation - både til træning og på “race days”.

Køb de populære 2XU kompressions tights i vores shop. Du vil uden tvivl blive glad for det gode træningstøj med kompression.

699 DKK
2XU Short-Sleeve Compression Top er en alsidig top, der hjælper med at give en god holdning ved aktiviteter. Toppen sidder stramt for at støtte musklerne, men er designet således at der er ubegrænset bevægefrihed. Perfekt til løb, vægttræning, crossfit eller bare som varmelag under en t-shirt eller tank. Stof: 72% Nylon, 28% Lycra Knitted
699 DKK
Auf Lager
799 DKK
2XU Long-Sleeve Compression Top er en alsidig top, der hjælper med at give en god holdning ved aktiviteter. Toppen sidder stramt for at støtte musklerne, men er designet således at der er ubegrænset bevægefrihed. Perfekt til løb, vægttræning, crossfit eller bare som varmelag under en t-shirt eller tank. Stof: 72% Nylon, 28% Lycra Knitted
799 DKK
Auf Lager
499 DKK 999 DKK -50%
2XU MidRise Compression Tight er en god tight til de der ønsker optimal støtte til dine arbejdende muskler under træning. Denne tight er blandt damernes favoritter grundet den høje linning der er med til at sikre en fantastisk pasform. En god tight uanset om du er til løbeture, fitness eller mere aktionprægede aktiviteter.
499 DKK 999 DKK -50%
Reduzierter Preis!
Auf Lager
499 DKK 999 DKK -50%
2XU Mid-Rise Compression Tight er en god tight til de der ønsker optimal støtte til dine arbejdende muskler under træning. Denne tight er blandt damernes favoritter grundet den høje linning der er med til at sikre en fantastisk pasform. En god tight uanset om du er til løbeture, fitness eller mere aktionprægede aktiviteter.
499 DKK 999 DKK -50%
Reduzierter Preis!
Auf Lager
799 DKK
2XU Fitness Compression tights er et af de nyeste skud på stammen fra det populære mærke 2XU. Som navnet angiver er dette en perfekt tight til fitnessbrug. Tighten er med mild kompression og høj linning for at give en optimal komfort.
799 DKK
Auf Lager
1 299 DKK
Nye tights fra 2XU, måske 2016 største nyhed. TR2 udgaven er en forbedret udgave af 2XU´s tidligere tights. Du får en 4 cm. bred kant i livet, som sidder højt. Der er snøre i livet hvis du ønsker ekstra "sikkerhed". Det bedste kompressionsmateriale på markedet, med helt nye logo detaljer på både lår og læg. Farven er Pink/Peach, som var 2XU´s mest...
1 299 DKK
Auf Lager
1 099 DKK
2XU Navy/Torch Orange Compression Tights er et helt fantastisk produkt, som for første gang præsenterer et 2XU herre produkt der ikke er sort. Du får stadigvæk det fantastiske kompressions materiale som har gjort 2XU verdenskendt. Men denne gang med lidt farver til at klæde dette.
1 099 DKK
Auf Lager
1 199 DKK
2XU Herre Thermal compression tights. Det perfekte produkt til træning eller løb igennem vinteren. Disse tights føles og mærkes næsten lige så lette som den almindelige kompressions udgave fra 2XU, dog med ekstra foring på indersidden, som gør at du kan modstå selv det værste vejr. Dette produkt vil på ingen måde være til hindring for din træning, da du...
1 199 DKK
Auf Lager
1 199 DKK
2XU herre thermal compression langærmet, produktet som holder dig varm på selv den koldeste vinterdag. Har du et ønske om det absolut bedste produkt til at holde din træning igang over vinteren, så har 2XU vundet massevis af test, her får du et produkt som virker næsten lige så let som dens sommerudgave, men formår altid at holde dig varm.
1 199 DKK
Auf Lager
1 199 DKK
2XU Dame Thermal vintertrøje. Her får du det absolut bedste til din vintertræning. Den langærmede compression trøje fra 2XU til damer. Dette produkt kan holde dig varm igennem selv den koldeste træning, og på samme tid har du fuld bevægelighed og ser hamrende smart ud.
1 199 DKK
Auf Lager
1 499 DKK
2XU MCS Elite er topmodellen fra Australske 2XU. Denne model har ekstra støtte til de store muskelgrupper som lår og læg. Det er den støtte vi kan se ved den meget specielle form som produktet har omkring låret. Find størrelsesguide ved det sidste billede for produktet.
1 499 DKK
Auf Lager
1 199 DKK
2XU dame Ice Green kompressions tights, er et af de helt nye farvevalg som er kommet frem fra 2XU. Disse tights giver dig den optimale støtte til dine muskler, som mindsker risikoen for skader og forstrækninger. Deres skrædersyet pasform gør at de altid vil side perfekt på dig. Størrelses anvisninger findes som det sidste billede ved produktet.
1 199 DKK
Auf Lager
1 099 DKK
2XU herre kompressions tights er et fantastisk produkt, denne model i helt sort, med tilsvarende sort print er rigtig fed! Vi syntes den skiller sig ud fra de almindelig kontrast farver. 20% Spandex, 80% Nylon Størrelses anvisninger findes som det sidste billede ved produktet.  
1 099 DKK
Auf Lager
1 099 DKK
2XU tights er et fantastisk produkt, og klart det mest eksklusive på markedet, disse 2XU tights er i et fedt design, sammensat med 20% spandex til at give dine muskler støtte ved hjælp af kompression. Produktet findes både i længder til høje og lave personer, således at alle er sikret en god pasform. Størrelses anvisninger findes som det sidste billede...
1 099 DKK
Auf Lager
Zeige 1 - 14 von 14 Artikeln

Læs mere om 2XU tights

2XU er et Australsk baseret firma som holder til ved Melbourne. De blev startet af Clyde Davenport, Aidan Clarke og Jamie Hunt tilbage i 2005. Selve navnet 2XU (Two Times You), symboliserer forbedringen af et menneskes evne med det rette tøj.

Blandt atleter verden over er 2XU ofte blevet fremhævet som det absolut bedste produkt på markedet, og de modtager især stor applaus for deres super velkendte 2XU tights, som er produktet der har fået mærket frem her i Europa og især Skandinavien.

Til at starte med var deres logo et meget tydeligt kendetegn ved det eksklusive mærke som havde en basispris på 1.100,- ved lanceringen i Danmark, som efterfølgende er hævet til 1.200,- for de mest almindelige tights. Krydset som man ser på låret og det ene læg er et tydeligt kendetegn for mærket. I starten var alle produkter lavet med det samme kryds dog i forskellige farver, men efterfølgende er der kommet forskellige udgaver og former til af deres kendte logo.

2XU går meget op i deres kompressions materiale, som i øjeblikket også sætter standarden indenfor denne produktkategori. For at få det velkendte materiale, skal man gå efter deres sorte tights som ikke er en del af thermal/vinter udgaven. Deres farvede produkter som de helt blå Mid Rise, eller Grå har også den samme mængde af kompression, men ved vinter/thermal gør man kun brug af 18% elastan/spandex som fjerner noget af kompressions følelsen.

I dag fremstiller 2XU meget mere end blot kompressions tights, de har også et stort sortiment indenfor eksempelvis våddragter eller almindelige t-shirts og shorts, men det er fortsat deres kendte løbetights som står for 60% af alt salget som der kommer fra dem.

Deres navn forveksles ofte og der bruges andre drejninger som x2u, u2x fremfor 2XU.

Specielt for reklamation af 2XU produkter: PO-com nummeret skal oplyses. Dette findes bag vaskeanvisningen i deres tights.