Outlet  55 Artikel gefunden

pro Seite
374 DKK 749 DKK -50%
Kompressions t-shirt fra Skins, der holder kroppen varm og fremmer præstationen. Denne t-shirt er meget tætsiddende og hjælper med at opretholde en rank position.
374 DKK 749 DKK -50%
Reduzierter Preis!
Auf Lager
999 DKK
Den lækre og stilrene Skins DNAmic Women long tights i sort erstatter den tidligere bestseller A200 model. Den nye DNAmic serie fortsætter Skins kompressionstøj høje standard. Perfekt pasform og support til musklerne gør DNAmic til en perfekt træningstight. Denne tight kan bruges til alt slags sport; løb, vægtløftning, volleyball, håndbold osv.
999 DKK
Auf Lager
999 DKK
Så er efterfølgeren til bestselleren A200 endelig kommet! Den nye DNAmic serie fortsætter Skins kompressionstøj høje standard. Perfekt pasform og support til musklerne gør DNAmic til en perfekt træningstight. Denne tight kan bruges til alt slags sport; løb, vægtløftning, volleyball, håndbold osv.
999 DKK
Auf Lager
349 DKK
Under Armour Mid Space Dye Sports BH er med medium support. HeatGear stoffet giver god støtte uden at veje meget og toppen er beregnet til aktiviteter, hvor man forventer at få sved på panden. Stoffet transporterer nemlig svedet væk uden at efterlade for store svedpletter, som de klassiske bomuldsfabrikkerede sports bh'er.
349 DKK
Auf Lager
299 DKK
Under Armour´s nye sports bh, som har et let og feminint design. En anderledes og flot ryg, som fremhæves hvis du også bruger en åben top.
299 DKK
Auf Lager
399 DKK
Nye Under Armour Favorite tights fra AW2016 serien. Designet er ændret fra de tidligere udgaver, hvor der er kommet logo ned af benet i et sort design. Disse tights er lavet af et yderst behageligt materiale, som både gør dem brugbare til alle former for træning, eller blot til en aktiv hverdag.
399 DKK
Auf Lager
299 DKK
Super nydelig sports bh fra Under Armour i sort. Simpelt design og med god støtte(MID). Du finder en størrelsesguide til dette produkt som det sidste billede af produktet.
299 DKK
Auf Lager
1 299 DKK
Nye tights fra 2XU, måske 2016 største nyhed. TR2 udgaven er en forbedret udgave af 2XU´s tidligere tights. Du får en 4 cm. bred kant i livet, som sidder højt. Der er snøre i livet hvis du ønsker ekstra "sikkerhed". Det bedste kompressionsmateriale på markedet, med helt nye logo detaljer på både lår og læg. Farven er Pink/Peach, som var 2XU´s mest...
1 299 DKK
Auf Lager
399 DKK
Under Armour Combine t-shirt i blå. Combine serien er lavet direkte mod atleter og man finder altid den bedste kvalitet blandt disse produkter. Dette produkt er fremstillet af et behageligt kunststof som giver den bedste håndtering af sved. Hvis du tidligere har prøvet en almindelige Tech udgave fra Under Armour vil du med det samme se og mærke forskellen.
399 DKK
Auf Lager
349 DKK
Sports BH i sort/hvid fra Blonde Destroyer. Denne matcher de helt nye tights fra Blonde Destroyer i samme print.
349 DKK
Auf Lager
349 DKK
Dark Blue sports bh som passer til Blonde Destroyer Dark Blue tights.
349 DKK
Auf Lager
199 DKK 549 DKK
Under Armour Favorite leggings printet med Under Armour logo. Super fedt og anderledes design af disse helt fantastiske leggings, som er en klar favorit blandt mange. Stof: Bomuld, polyester og elastane
199 DKK 549 DKK
Reduzierter Preis!
Auf Lager
399 DKK
Drop Of Mindfulness Hudson tights i sort med pink detaljer. Denne tight er utrolig behagelig at have på. Den høje kant giver en god pasform og det strækbare stof sætter sig helt rigtigt på lårene. Tighten er tætsiddende, men uden kompression og egner sig godt til aktiviteter som yoga, fitness eller lignende. Der er indbygget lomme til opbevaring af fx...
399 DKK
Auf Lager
299 DKK
Drop Of Mindfulness BOW 2 Printed Shorts til damer, i sort/water. Den høje kant giver en dejlig behagelig komfort og stoffet strækker sig til at give den helt rigtige pasform uden at være alt for tight. Stof: 86% polyester, 14% elastan
299 DKK
Auf Lager
229 DKK
Drop Of Mindfulness Flying Eagle top i går med åben ryg.
229 DKK
Auf Lager
229 DKK
DOM Freja Sports BH i blå, med Drop Of Mindfulness printet langs kanten. Low impact.
229 DKK
Auf Lager
299 DKK
Drop Of Mindfulness Park Grå top med åben ryg og fine detaljer.
299 DKK
Auf Lager
229 DKK
DOM Freja Sports BH i Mint/Grå.
229 DKK
Auf Lager
229 DKK
Let og fin sports bh fra Drop Of Mindfulness i sort.
229 DKK
Auf Lager
349 DKK
Super lækker og behagelig bomuldstrøje, med lækre detaljer fra DOM (Drop Of Mindfulness).
349 DKK
Auf Lager
Zeige 1 - 20 von 55 Artikeln