Fortrydelsesret & Returnering

Cooltights.dk ApS

Teglværksvej 47G, indg. 10

5220 Odense SØ

CVR: 38497774

info@cooltights.dk

Tlf. 42604218

 

Hos Cooltights har du altid 14 dages fuld returret på dit køb (julegaver kan dog byttes indtil 15. januar). Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 

Du skal inden 14 dage  fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: info@cooltights.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i disse handelsbetingelser. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du kun kan få en forholdsmæssig del af leveringsomkostningerne tilbage, svarende til fordelingen mellem det antal varer du sender tilbage, og det antal du beholder.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage, efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Hvis du ombytter din vare betaler vi returfragten. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens egenskaber. Du har ret til at pakke produktet op og også afprøve om pasform og størrelse er korrekt, sker der ingen skade i forbindelse med dette og du ønsker at returnerer modtager du hele beløbet retur. Sker der en synlig selvforskyldt skade til produkt hæfter du for værdiforringelse af produktet. Vi vil herefter vurdere produktets nye salgsværdi, og du vil få refunderet den værdi vi mener produktet nu har. 

 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Cooltights.dk ApS

Teglværksvej 47G, indg. 10.

5220 Odense SØ

Danmark

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Som forbruger har du 24 måneders reklamationsret, fra den dato du modtager pakken. Dette giver dig mulighed for at få produktet ombyttet, afslag i prisen eller beløbet tilbageført på din konto.

 

Reklamationsretten kan anvendes i tilfælde af, at produktet går i stykker. Hvis defekten er selvforskyldt eller skyldes slitage, vil der dog ikke være noget som dækker produktet. 

 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Specielt for 2XU produkter: PO-nummeret, der  sidder indvendigt i produkterne, skal oplyses ved reklamation.

 

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Cooltights ApS

Teglværkvej 47G, indg. 10.

5220 Odense SØ

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt,

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Fragt & Levering

Vi tilbyder fragt med flere forskellige ekspeditører i Danmark og du får minimum én gratis fragt løsning på ordrer over 499kr, når du handler hos Cooltights.dk.

 

Hos Cooltights står vi selv for forsendelsen, hvilket vil sige at produktet bliver sendt direkte fra os og vi sikrer selv at du modtager de korrekte produkter.

 

Normal leveringstid er 1-3 hverdage. Er produktet ikke på lager ved os, vil vi informere dig hurtigst muligt, og du har selvfølgelig lov til at annullere din ordre.

 

Alle vores produkter sendes med Post Danmark eller GLS, så du vil altid modtage T&T nummer på din forsendelse pr. mail.

 

Generel information

Alle vores priser på webshoppen er inklusiv moms. Alle priser er dagspriser, og vi forbeholder os retten til at ændre priserne. Vi forbeholder os også retten til at ændre i de betingelser og regler som er gældende hos Cooltights.dk.

 

Betaling

Betalingskort(Dankort, VISA, Mobilepay, VISA Electron, Mastercard, JCB)

 

Du betaler først for din bestilling på Cooltights.dk, når varen fysisk er pakket og sendt til levering hos dig som kunde.

 

(Som kunde betaler du aldrig for det eventuelle kortgebyr, denne udgift er altid pålagt Cooltights.dk)

 

Bankoverførsel

(Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.)

 

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Cooltights.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på www.cooltights.dk er Luciano Bellacci.

 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. 

 

Som registreret hos Cooltights.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@cooltights.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på kontakt@cooltights.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 35, 250 Valby, www.forbrug.dk.

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Cooltights.dk ApS

Teglværksvej 47G, indg. 10

5220 Odense SØ

info@cooltights.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

________________________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: ______________________________ 

 

 

Modtaget den:_______________________________

 

 

Forbrugerens navn: ________________________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens adresse: ____________________________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

 

____________________________________________________________________________________

 

Dato: __________________________

 

 

Handelsbetingelser er senest opdateret den (07/04/2017)