Returnering i praksis

Her kommer en kort gennemgang af hvordan en typisk returnering egentlig foregår.

1: Skriv en mail til info@cooltights.dk og fortæl, om du ønsker ombytning, fortryde eller reklamere over et produkt.

2. Send produktet til følgende adresse:

Cooltights.dk ApS
Teglværksvej 47G, indg. 10.
5220 Odense SØ

3: Husk at vedlægge den printede faktura du modtog ved forsendelsen med retur.

4: Ønsker du beløbet sat tilbage på dit betalingskort, skal vi blot bruge produkt + printet faktura. Hvis du ønsker beløbet indsat på en anden konto, så skal du vedlægge reg. og konto nr.

5: Ønsker du dit produkt ombyttet til anden str. eller andet produkt, skriv da info om dette i bunden af den printede faktura, og vedlæg denne med produktet.

6. Vi dækker returomkostningerne ved ombytning til et andet produkt. Hvis du ønsker, at vi dækker returomkostninger, så gør os opmærksom på dette, når du sender os en mail, så vil vi hurtigst muligt sende dig et returlabel du kan sætte på din pakke. Sender du produktet retur for egen regning, har vi som udgangspunkt ikke mulighed for at kreditere dig fragtomkostningerne.

Fortrydelsesret & Returnering

Hos Cooltights har du altid 14 dages fuld returret på dit køb (julegaver kan dog byttes/returneres indtil 15. januar). Du har ret til at pakke produktet op og også afprøve om pasform og størrelse er korrekt. Sker der ingen skade i forbindelse med dette og du ønsker at returnere, modtager du hele beløbet retur. Sker der en synlig selvforskyldt skade ved produkt, vil vi vurdere produktets nye salgsværdi, og du vil få refunderet den værdi vi mener produktet nu har. De 14 dage gælder fra den dag du modtager produktet.