2XU Kompressions Tights Herre, Sort/Sølv

1 099 DKK

Størrelse: ST

På lager - levering 1-2 hverdage

2XU tights er et fantastisk produkt, og klart det mest eksklusive på markedet, disse 2XU tights er i et fedt design, sammensat med 20% spandex til at give dine muskler støtte ved hjælp af kompression. Produktet findes både i længder til høje og lave personer, således at alle er sikret en god pasform.

Størrelses anvisninger findes som det sidste billede ved produktet.

2XU tights, er fremstillet fra et svedtransporterende materiale, dette hjælper med at holde dine ben tøre og i den rette temperatur. Dette gør at du både kan bruge produktet på de varme sommerdage, men også i de kolde tider omkring vinter.

De gør brug af flotlock syninger som er af den bedste kvalitet, og sikre dig at du ikke bliver generet af disse. Produktet giver optimal støtte til musklerne og en øget blodcirkulation, som gør at du kan præstere mere. Ved at øge blodcirkulationen i dine ben, fjerner du også hurtigere evt. mælkesyre som måtte være tilstede, og fremmer din egen restitution. Du kan med nytte bruge disse tights udenfor din træning også, ved at bruge produktet efter en hård træning, vil du hjælpe din krop til hurtigst muligt at komme sig igen.

Det specielle PWX materiale er fremstillet ved sportsinstitutter i samarbejde med atleter. 2XU gør generelt rigtig meget for at deres tights er fremstillet med formål at fremme atleters evne indenfor deres specifikke sport. Således produktet giver den optimale effekt.

 

Mærke2XU
FarveSort
KønMand

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...