2XU MID RISE Kompressions Tights Dame, Sort/Sølv

1 199 DKK

Udsolgt

2XU Mid Rise Compression Tights i sort og sølv. Det er lynhurtigt blevet det mest efterspurgte produkt fra 2XU, og det har allerede af flere omgange været fuldstændig udsolgt her hos os. Disse tights har den nye brede kant omkring livet som giver en bedre pasform og støtter de helt rigtige steder.

2XU MID RISE

2XU Mid Rise Compression Tights er den viderudviklede model af de klassiske kompressions tights fra 2XU. Disse produkter tilbyder det absolut bedste kompressions materiale på markedet, men nu også i en model med højere kant, som giver en bedre pasform omkring livet og op på maven. Disse tights har for mange løst de problemer der har været omkring pasformen på den gamle model, og disse tights anses for at være de bedste tights der overhovedet findes i øjeblikket.

 

2XU Mid Rise Compression Tights findes i hele 7 forskellige farver i udgaven med fuld længde, og vi lagerfører selvfølgelig alle modeller her fra vores shop. Der er for nyligt også blevet tilføjet både 3/4 og korte udgaver med Mid Rise kanten. Den klart mest populære er det den klassiske sorte med sølv kryds som ses her, men du kan også finde Blå Mid Rise Tights, samt Lilla og Lyserød/Pink Mid Rise Tights. 

Der et for nyligt blevet tilføjet en ny kæmpe favorit i Mid Rise serien kaldet 2XU PTN Mid Rise Tights lanceringen af et nyt produkt er aldrig blevet modtaget så godt som disse.

2XU Mid Rise fordele

Du får et hav af fordele ved at gøre brug af kompressions tights fra 2XU, og vi har herunder listet en lang række af disse.

  • Støtte til de store muskelgrupper
  • Hjælper på restitution af dine muskler efter træning
  • Øger mængden af ilt som kommer til dine muskler
  • Mindsker chancen for skader
  • Giver dig bedre kontrol over dine ben og muskler
  • Klassens bedste pasform

 

P.S. Hvis du står mellem to forskellige str. ved vores størrelsesguide, så gå altid efter den største af de to, 2XU Mid Rise Compression Tights kan godt virke en anelse små i deres størrelse grundet den store mængde kompression.

Mærke2XU
FarveSort
KønKvinde

Andre kunder købte også


Passer godt til dette produkt